Relatiegeschenken. Je zet ze in om je merk uit te dragen, om een positieve indruk te wekken. Een cadeautje krijgen is bovendien altijd leuk en zorgt voor waardering bij de ontvanger. Hij krijgt de neiging om iets terug te doen, zoals een inschrijving of aankoop. Heb je een brede doelgroep? Dan is het lastig om iets te vinden wat een beetje persoonlijk is en wat iedereen leuk vindt. Wat doe je dan? Pak de klassiekers! We hebben de beste klassiekers voor je op een rijtje, die je persoonlijk kunt maken met een bedrukking.

Pennen laten bedrukken

Pennen saai? Niet altijd! Pennen zijn wel altijd nuttig en worden veel gebruikt. Ze zorgen daarmee voor de herhaling van je logo of boodschap. Wist je overigens al dat een pen gemiddeld bij 7 eigenaren komt? Een pen is bovendien veelzijdig. Je kunt normale, goedkope bestellen. Of je kunt gaan voor grappige of luxe pennen en bovendien in alle kleuren van de regenboog. Je kunt je pennen laten bedrukken met een boodschap, wat het persoonlijk maakt.

Mokken bedrukken

Hetzelfde geldt voor mokken. Die bieden nog meer ruimte voor een bedrukking en zijn daarmee geschikt voor een echt persoonlijke boodschap. Je kunt ze inzetten voor bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum, een afscheid of voor wanneer iemand slaagt voor een opleiding of cursus. Mokken worden net als pennen veel gebruikt. Voor thuis, maar ook zeker op kantoor.

Sleutelhangers en anti-stressballetjes

En dan heb je nog de sleutelhangers. Die zijn iets minder nuttig, maar zijn goed af te stemmen op de actualiteit, op een bepaalde gebeurtenis. Heb je een sportevent? Dan kun je ze met een voet-, tennis- of volleyballetje laten bedrukken. Tijdens het WK voetbal heb je mooie oranje sleutelhangers, misschien wel met een leeuwtje eraan. Hetzelfde geldt voor anti-stressballetjes. Die maak je persoonlijk door de vorm zelf te bepalen. Voor iemand in de bouw doe je een helmpje of hamertje, voor een makelaar of koper van een huis zorg je voor de vorm van een huisje of sleuteltje.

Leave a Reply