Het kan zijn dat het design van uw website er niet meer professioneel of betrouwbaar uitziet. U kunt hiervoor een webdesigner in schakelen. Hij of zij helpt u met het opzetten van een super hippe, tijdloze website. Hij of zij helpt u met het onderhoud van de website en zorgt ervoor dat alles goed werkt. Een webdesigner is ideaal voor bedrijven die het veel te druk hebben of zelf niets weten over websites.

De webdesigner

Hoewel bijna iedereen wel een simpele website kan maken via bepaalde programmeringen, wordt het aangeraden om een webdesigner in te huren. Waarom? Omdat een webdesigner kan u helpen met het webdesign. Daarnaast kunt u hem ook een website laten onderhouden. Een webdesigner is niet iemand die alleen design maakt voor uw website, maar hij of zij onderhoudt en bouwt ook. Een webdesigner kan heel handig zijn als u het druk heeft.

Werkwijze

Een webdesigner werkt uit opdracht, die hij of zij van u krijgt. De vraag kan zijn om een ontwerp te maken voor een website of een bepaalde webwinkel. De webdesigner gaat in gesprek met u en bespreekt wat er nodig is om uw vraag waar te maken. Op basis van uw wensen, verwachtingen en eisen, gaat de webdesigner aan de slag. De webdesigner gaat eerst aan de slag met een paar designs waar u uit kan kiezen. Als u gekozen heeft welk webdesign u het beste bij het bedrijf vindt passen, wordt het eerste webdesign gemaakt. Deze wordt weer getoond aan u, om zo verbeterpunten toe te passen. Uiteindelijk levert de webdesigner een compleet webdesign op, dat helemaal aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Het ontwerp gaat uiteindelijk door naar de webdeveloper. De webdeveloper verwerkt het ontwerp in een webwinkel of website.

De werkomgeving van een webdesigner

Een webdesigner kan bij een bedrijf werken dat websites opstelt en inricht. Hij of zij kan ook voor zichzelf werken dit kan hij of zij doen in de eigen woning of op een flexplek. Hij of zij werkt dan vanuit de opdracht die u heeft toegekend. Een internetbureau kan ook een webdesigner inhuren voor het maken van een webdesign, in plaats van de webdesigner aan te nemen.

Kosten

Misschien wel het belangrijkste om te weten zijn de kosten. In de meeste gevallen hoeft u geen maandelijks bedrag te betalen, maar een eenmalig bedrag. Het eenmalige bedrag dat u moet betalen voor de service bedraagt ongeveer €599,-. Het grote voordeel hiervan is dat u maar een keer geld kwijt bent. Hiervoor krijgt u een mooie site terug. Als u het eenmalige bedrag te hoog vindt om in één keer te betalen, kunt u ervoor kiezen om in termijnen te betalen. Er komen geen extra kosten bij kijken zoals rente.

Kort samengevat: u kunt zelf bepalen hoe u betaalt. Onze tip is wel dat u in één keer betaald. Dit is voordeliger en scheelt u een hoop boekhoudt werk.

Leave a Reply