Bynco is onderdeel van de autoBinck group en biedt vrij nieuwe lease occasions aan tegen goede prijzen. Veel mensen vertrouwen het niet om een tweedehands lease occasion te kopen. En ze hebben gelijk. Je kunt namelijk niet iedereen zomaar vertrouwen. Bynco.com laat alle lease occasions die ze aanbieden dan ook eerst keuren door een onafhankelijk organisatie genaamd DEKRA. Iedere lease occasion die door Bynco wordt aangeboden heeft dus een keuringsrapport en zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bekijk lease occasions van dichtbij met de 360 view


Bynco heeft een prachtige site gebouwd met veel handige snufjes zodat jij als potentiele koper de lease occasion alvast goed kunt bekijken. Met de 360 view opties lijkt het net of je in de auto zit. Zoom in en bekijk ieder krasje. Op deze manier selecteer je de auto optimaal en krijg je geen verassingen te zien na aankoop.

Heb jij je droom lease occasion gevonden?

Dat is mooi. Je betaalt veilig via IDEAL en pas als de lease occasion goed is afgeleverd wordt het bedrag bij je afgeschreven. Jij bepaalt de dag en het tijdstip van aflevering. Bij Bynco.com maken ze je het graag zo makkelijk mogelijk.

14 dagen op proef


Natuurlijk moet je een lease occasion eerst kunnen rijden om te zien of dit de beste keuze voor je is. Bynco geeft je dan ook 14 dagen de tijd om de lease occasion op proef te rijden. Zo kunnen je even wennen aan het nieuwe rijgedrag van de wagen. Ben je niet tevreden? Geen probleem, dan nemen we de auto gewoon terug en krijg jij je geld terug. Dat is toch fijn. Heb je nog andere vragen aan Bynco. Ze staan voor je klaar om je snel te woord te staan. Geen vraag is te gek. Service staat voor Bynco.com voorop.

Leave a Reply