Op gepakt.nl kun je verzenddozen bestellen in alle soorten en maten. Zo zijn er ronde dozen, vierkante dozen en rechthoekige dozen verkrijgbaar. Dit is  natuurlijk ontzettend handig! Ook kun je de dozen in kleur laten bedrukken met je eigen tekst of logo. Hier zijn vele opties beschikbaar voor. Wilt u het logo in kleur laten bedrukken of liever in zwart-wit? Dit is vooral bedoeld voor bedrijven die producten moeten leveren en daar geen geschikte dozen voor kunnen vinden. Gepakt lost dit probleem op. Met dozen die perfect voor jou op maat zijn gemaakt, hoef je nooit meer teveel verzendkosten te betalen wanneer je je producten op de post doet. Ook nemen de pakketten minder ruimte in beslag en kun je er dus meer tegelijk versturen. Bovendien is het beter voor het milieu als je zo min mogelijk karton gebruikt. Als je je afvraagt hoe duur je bestelling bij Gepakt zou zijn, dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kun je contact opnemen met de medewerkers als je nog vragen hebt over de service van Gepakt. Het aanbod van Gepakt is reuze, dus er zit voor iedereen wel een geschikte vorm bij.

Veel mogelijkheden
Bij Gepakt kun je niet alleen de allersimpelste dozen bestellen. Hoewel de gewone vouwdoos een populaire keuze is, kun je deze ook krijgen in allerlei andere varianten. Voorbeelden daarvan zijn de vouwdoos met insteekklep, die een stuk handiger open te maken en dicht te doen is, en de vouwdoos met klepsluiting. Ook de vouwdoos met vakverdeling is een geschikte keuze, bijvoorbeeld wanneer je meerdere producten tegelijk in één doos moet vervoeren. Daarnaast is er nog de vouwdoos met overslaande klep. Ook kun je kiezen voor een brievenbusdoos, wanneer je kleine producten of papieren moet vervoeren die door een brievenbus passen. Ook de postdoos is een populaire keuze.

Leave a Reply