GRI Global Conference

GRI Global Conference

De wereld staat nooit stil. Elke dag worden er weer nieuwe dingen uitgevonden, worden er nieuwe bedrijven gestart en gebeuren er weer dingen die niemand had verwacht. Als ondernemer weet je hier alles van en probeer je waarschijnlijk zo goed en zo kwaad mogelijk altijd overal van op de hoogte te zijn. Ook op het gebied van duurzaamheid ontwikkelt alles zich in een rap tempo. Het is soms lastig om het allemaal bij te benen, laat staan om accuraat te voorspellen hoe de toekomst er uit zal komen te zien. Gelukkig gaat dit samen makkelijker dan alleen, dus kom vooral naar hét evenement voor duurzaam ondernemen in Nederland: GRI Global Conference!

GRI Global Conference

Op dit moment vindt het GRI Global Conference in Amsterdam plaats in de Amsterdam RAI. Dit evenement staat in het teken van duurzaamheid en alle onderwerpen zullen hier direct aan te linken zijn. Het is een groots evenement waar meer dan 1200 geïnteresseerden, professionals en rolfiguren op af zullen komen.

Op de eerste dag is er al veel te beleven. Er zijn onder andere vijf verschillende masterclasses die worden gegeven door leidinggevenden uit het bedrijfsleven. Zo staat er onder andere een masterclass van Deloitte op de agenda en heeft ook Greenstone een masterclass op het programma staan. Naast de masterclasses zijn er ook veel mogelijkheden om te netwerken en om met elkaar in gesprek te gaan over duurzaamheid. Aan het einde van de dag zijn er bovendien nog verschillende sprekers waar trends, ontwikkelingen en opinie omtrent duurzaamheid op de agenda staan. Het unieke hieraan is, is dat iedereen actief mag deelnemen in deze discussies.

Op de tweede dag van GRI Global Conference staat innovatie op de agenda. Aan het begin van de dag wordt het onderwerp samenwerken om duurzaam te innoveren besproken en zijn er gedurende de tweede helft van de tweede dag veel mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. Een aantal onderwerpen die op de agenda staan zijn de huidige duurzame ontwikkelingen, beleidsvraagstukken met betrekking tot duurzaamheid en de kracht van data en educatie om duurzaamheid verder te ontwikkelen.

Op de derde en laatste dag staat klimaatverandering en de risico’s van klimaatverandering als eerste op de agenda. Ook het ontwikkelen van duurzame bedrijfsmodellen is één van de onderwerpen dat besproken zal worden. Gedurende de tweede helft van de laatste dag van GRI Global Conference wordt er verder ingegaan op duurzaam ondernemen. Zo worden er onder meer masterclasses gehouden over duurzame marketing en communicatie, de verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven, de praktische implicaties van de huidige ontwikkelingen en het optimaliseren van de duurzame bevoorradingsketen.

Geïnteresseerd?

Zoals gezegd is het evenement momenteel al in volle gang. Toch is er zeker nog een mogelijkheid om het evenement vandaag of morgen nog bij te wonen. Het is de vijfde keer dat GRI Global Conference wordt georganiseerd en was de voorgaande edities een groot succes. Wacht dus niet te lang en ga morgen snel richting de Amsterdam RAI om nieuwe inzichten, ideeën of connecties op te doen die jou helpen bij het realiseren van een duurzame onderneming.

Leave a Reply